Behandlingar

(I samtliga behandlingar använder jag mig av härliga produkter från Maria  Åkerberg (MÅ) Du som kund kan alltid ringa mig (0702243206) om du vill ha tips och råd eller har frågor om produkterna.

Ansiktskur30 min
Rengöring av ansiktet med varmvåt handduk samt rengöring från MÅ. Tvätt med mjuka svampar och varm våt handduk. (MÅ) Papaya peeling eller Aha jojobascrub, ansiktsmask efter hudtyp bommulspads med ansiktsvatten på ögonlocken. Tvätt med mjuka svampar och varm handduk. Ansiktsvatten efter hudtyp. Avslutande produkter masseras in med lugna rörelser. Du blir mjuk och len i ansiktet genom denna kur.

Kinesisk Ansiktsbehandling med akupressur – 60 min.
( i 75 min behandlingen ingår även portömning.)
En ännu mer djuprengörande ansiktsbehandling där jag jobbar med akupressurmasage. Rengöring – Med en våtvarm handduk rengör jag först ditt ansikte och öppnar upp porerna. Vidare masserar jag in rengöring med cirkelrörelser. Därefter torkas du av med en våtvarm handduk. Fortsättningsvis masseras peeling efter din hudtyp in. (Portömning om du valt 75 min). Ansiktsmask läggs på som får sitta i ca 15 min . Undertiden får du en skön skalpmassage. Masken tvättas bort med våtvarm handduk. Därefter ett Ansiktsvatten efter din hudtyp för att stänga porerna. Serum för extra fukt. Ögongel och ögoncreme. Ansiktscreme/olja masseras in följt av några avslutande strykningar. Denna behandling är extra lyxig och du kommer att känna dig mjuk, skön och avslappnad efteråt. Obs! vill du köpa produkterna jag använt? Inga problem jag har dem till försäljning.

MÅ Facial Treatment, Vitamin C – 40 min.
I denna ansiktsbehandlig ligger fokus på att återuppbygga solskadad hud. Jag använder produkter från MÅsom motverkar hudens åldrande. En energikick för trött hud. Förbättrar hudens lyster och spänst. Inflammationshämmande och passar även vid mild acne. Detta är en behandlig för en hud med pigmenteringar, mild acne, matt hud som behöver mer lyster.

MÅ Facial Treatment Anti-age – 60 min
Anti-age ansiktsbehandlingen förbättrar hudens lyster , är uppstramande, aktiverande, motverkar pormaskar, förebygger mot ålderstecken och är väldigt avstressande.

MÅ Facial Treatment Clearing – 40 min
Clearing ansiktsbehandlingen  är till för dig med blandad till fet hud. Den motverkar acne och oren hud, är inflammationshämmande. Passar bäst för dig med acne. Jag inleder claring kuren med en klassisk ansiktsbehandling. Hudanalys görs samt portömning vid behov. Jag använder mig av AHA 10% och Clearing Intensive som appliceras före massagen. (OBS! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmsta 24 timmarna innan behandlingen. Produkter med mineralolja stör behandlingen. Det är även bra om du ej har peelat huden de närmsta 24 timmarna innan.

Må Facial Treatment Moist – 40 min
Moist behandlingen passar till alla hudtyper och fokus ligger på att tillföra massor av fukt. Det är en riktig energikick för trött hud och förbättrar hudens lyster och spänst. Jag inleder behandlingen med en klassisk ansiktsbehandling. Hudanalys görs samt portömning om du valt det. Jag använder mig av AHA 10 % och Moist Intensive före massagen. Använder även Royal Facial oil Moist  som innehåller Gurkörtsolja och Nyfonfröolja som ökar spänsten i huden. Därefter Face Balm Moist blandat med Massage Cream Face för att bygga upp skyddet i huden. Jag gör sedan en asiktsmassage som aktiverar eller dränerar huden beroende på hudtyp. Face Mask moist är ansiktsmasken jag använder. Freshener, creme samt eye cream. OBS! Huden bör ej utsättas för sol eller peeling 24 timmar efter behandlingen.

MÅ Facial Treatment Anti-Rouge – 60 min
Anti-Rouge behandlingen förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar bra för kunder med rosacea. Underhåller och förbättrar resultatet både före och efter en laser- eller ljusbehandling. Den passar alla hudtyper, även en känslig hud. Anti-Rougebehandlingen kan göras året runt. (Denna behandling kan göras som en kur på 5 behandlingar. Då anv jag AHA 10 % och antirougeserum som appliceras före massagen. Efter fem behandlingar görs ett uppehåll på fyra veckor däreftergörs ytterligare en Antirougebehandling.) Jag inleder med en klassisk ansiktsbehandling med hudanalys och ev en portömning. Produkter med mineralolja elelr silicon stör direkt behandlingsresultatet.

                                                                               MÅ Pure Cell Treatment – 60 min
rosenrot bild
I denna lyxiga ansiktsbehandling med levande växtstamceller gör jag rent ögon och läppar med eye make up remover, applicerar precleansing oil över ansiktet. Därefter Olive Cleansing som masseras in. Jag jobbar med våtvarma handdukar och avslutar med Ansiktsvatten. Hudanalys som följs av peeling med Salt Scrub Energy som blandas med Royal Facial Oil GLA eller vatten. När peelingen tagits bort applicerar jag cellerna som krossats. Cellerna blandas med Face Mask More till en ansiktsmask. Händer och armar penslas in. Hand- och arm massage med Shea Balm och Hans creem medans masken verkar. När masken tvättats bort appliceras AHA 10% på huden, därefter appliceras cellerna igen. Jag applicerar sedan Royal Facial Oil More som innehåller gurkörtsolja och nyponfröolja som ökar elasticiteten och motståndskraften i huden. Face Balm Rose blandas med Massage Cream Face för att bygga upp skyddet i huden och öka motståndskraften. Du får en underbar massage som dessutom aktiverar eller dränerar hud beroende på hudtyp. Eye cream More appliceras som sedan följs upp med Mineral powder för att skydda huden efter behandlingen.

Body Scrub – 60 min
Kroppsskrubben är väldigt bra för dig med torr hud. Man kan välja en skrubb som är lite rivigare eller en mildare skrubb för känslig hud. Här jobbar jag med att avlägsna döda hudceller för att göra din hud mjuk och smidig för att lättare kunna bevara fukt. Speciellt bra om man ska åka utomlands och vistas i solen. Då får man en jämnare och finare solbränna som håller i sig längre. (Solskydd från MÅ) rekommenderas självklart alltid. Jag börjar med att torr borsta din hud med loofah för att avlägsna döda hudceller, därefter skrubbas du med Maria Åkerbergs härliga Salt Scrub Energy som är en oljebaserad kroppspeeling för dig som inte har så känslig hud. Appliceras effektivast på torr hud. Salt Scrub Energy är en cremigt ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. För en känsligare hud löser jag upp saltet först eller använder Bodyscrub. Bodyscruben förbättrar blodcirkulationen och motverkar celluliter, motverkar finnar och oren hud, samt förbereder kroppen för en jämnare solbränna som håller längre.  Du får alltså en dubbelskrubb! Jag avlägsnar skrubben mha våtvarma handdukar och avslutar behandlingen med att applicera en av Maria Åkerbergs härliga Bodylotion blandat med lite Body Balm. Obs avråder rakning precis före behandling.

Body Scrub deluxe – 90 min
Kroppsskrubb Deluxe är samma som Kroppsskrubben på 60 min förutom att jag i denna behandling även gör en Ansiktskur. Torrborstning, skrubb, avtvättning med våtvarma handdukar följt av applikation av Bodylotion +Body Balm. Därefter packas du in medan jag gör en Ansiktskur.

Aromainpackning – 60 min
Aromainpackning är en mjuk och avslappnande behandling som är extra bra för dig med torr hud. Olja och bodylotion blandas (Här kan du välja med doft eller utan). Liggande på mage – rygg, säte och baksida ben. Liggande på rygg – ben, armar, mage, dekolletage. Därefter packas du in i plast. handdukar och täcke (ca 30 min). Under tiden får du en skön Ansiktskur på 30 min. Avslutningsvis tar jag bort plast och stryker med lugna rörelser armar och ben några gånger.

MÅ Mother To Be – 60 min
Kroppsbehandling som passar speciellt bra för gravida under graviditeten (dock aldrig behandling före v12). Detta är en kroppsbehandling som stärker huden och motverkar bristningar. Jag använder Lovely mother oljan  som hjälper huden att bevara fukt vilket leder till att huden blir mer elastisk och “följer med” i växtfaserna. Huvudingredienserna i oljan är sheasmör och solrosolja. Sheasmöroljan utvinns ur sheaträdet och oljan skyddar huden från uttorkning och är bra mot hudbristningar. Behandlingen stimulrar lymfcirkulationen och verkar stärkande på huden. Mandarin och Patcholi förebygger hudbristningar och har en sammandragande effekt på huden. Citron stärker kapillärväggarna, och verkar samtidigt läkande. Jag börjar med att peela huden med bodyscrub, torkar av med varm våt handduk, applicerar den varma lovely mother oljan och masserar lätt, du får vila i stillhet några minuter därefter avtormning med varm våt handduk. Behandlingen avslutas med applikation av Body Lotion Beautiful.

MÅ Happy Mother – 60 min
Kroppsbehandlingen passar speciellt bra efter graviditeten samt vid hudbristningar eftersom den stärker, stramar upp huden och lämnar den härligt mjuk och len. Royal Body oil som här används är tunn i konsistensen och tas upp relativt snabbt av huden trots att den innehåller fetare oljor än ansiktsoljorna. Den lyxiga kroppsoljan  med vegetabiliska, eteriska oljor och E-vitamin gör din kropp sammetslen och doften är ljuvlig och kommer från Neroliolja, Patcholiolja och Rosmarinolja. Nerolioljan lugnar huden och lindrar och stimulerar cellförnyelsen samt förebygger brustna boldkärl. Oljan används mot graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud. Den är mentalt upppiggande samt lugnande för nervsystemet. Patcholioljan verkar cellförnyande, urindrivande och venstärkande. Rosmarinoljan ökar blodcirkulationen och är bra vid dåligt minne. Behandlingen börjar med en peeling med body scrub  som sedan torkas bort med våtvarma handdukar. Den varma Royal body oil appliceras och masseras in lätt. Du får vila i stillhet medan den verkar i 10 min. Därefter torkas du av med våtvarm handduk ocg behandlingen avslutas med insmörjning med Body Lotion Beautiful.

Vaxning
Hos mig kan du bla vaxa ben, armar, rygg över och underläpp m.m

Lyxbehandling – 120 min
I min Lyxbehandling kör jag Fotkur 30 min, Helkroppsmassage 60 min samt ansiktskur 30 min.
FotkurDu får börja med att sitta i ett skönt fotbad för att mjuka upp fötterna, därefter tar jag en fot i taget och scrubar med peelingvantar in saltscrub energy eller dark chocholate scrub, sköljer, och penslar på grön lera, plastar in fötterna och virar om en handduk. Samma sak på andra foten. Efter att jag sköljt av leran på fötterna droppar jag på några doppar av myrraolja för att stärka tånaglarna. Därefter en skön fotmassage med fotcreme och footbalm.
Svensk Klassisk Massage – Svensk klassisk massage kan vara både lite hårdare och lite mer avslappnande beroende på vad du som gäst vill uppnå med massagen. Massören arbetar med tryck och töjningar på kroppens mjukdelsvävnader dvs. muskler, hud och bindväv. Massagens viktigaste effekter är att lösa upp spänningar i muskulaturen, genom att öka blod- och lymfcirkulatiionen. Skelettmuskulaturen blir smidigare, mer elastisk och musklernas näringsupptag ökar. Läkningsprocessen påskyndas också och leder till en snabbare återhämtning. Trycket anpassas efter gästens egna behov och smärttröskel. Det ska kännas behagligt oavsett om du föredrar lättare eller hårdare tryck. Observera att jag inte behandlar specifika problem i denna massage. Vill du ha hjälp med låsningar, triggerpunkter m.m. är det bättre att välja behandlande massage.
Ansiktskur
Rengöring av ansiktet med varmvåt handduk samt rengöring från MÅ. Tvätt med mjuka svampar och varm våt handduk. (MÅ) Papaya peeling eller Aha jojobascrub, ansiktsmask efter hudtyp bommulspads med ansiktsvatten på ögonlocken. Tvätt med mjuka svampar och varm handduk. Ansiktsvatten efter hudtyp. Avslutande produkter masseras in med lugna rörelser. Du blir mjuk och len i ansiktet genom denna kur.Hand & Fotkur – (30 min händer och 30 min fötter).
Du får börja med att sitta i ett skönt fotbad för att mjuka upp fötterna, därefter tar jag en fot i taget och scrubar med peelingvantar in saltscrub energy eller dark chocholate scrub, sköljer, och penslar på grön lera, plastar in fötterna och virar om en handduk. Samma sak på andra foten. Medans leran ska verka gör jag samma sak med händerna förutom att jag använder en mörk mildare  Body scrub. Efter att jag sköljt av leran på fötterna droppar jag på några doppar av myrraolja för att stärka tånaglarna. Därefter en skön fotmassage med fotcreme. Samma sak gör jag med händerna, därefter  sköljer jag bort leran, myrrolja på naglarna samt avslutar med handmassage och handcreme. Efteråt känner du dig mjuk och skön om händer och fötter. OBS! Du kan även välja endast Hand eller Fotkur.

Färgning av fransar och bryn samt plockning
Du väljer vilken färg, Ljusbrun, Brun, Svart eller Kolsvart. Här kan du som gäst även välja om du vill att jag gör alla tre eller om du enbart vill ha någon av dessa. Ofta har gästen egna önskemål till exempel om formen på ögonbrynen eller om du väljer att jag plockar efter vad som passar ditt ansikte.

Alla produkter finns att beställa hos mig och de flesta har jag hemma på lager till försäljning. Se fliken produkter!
VitaBlommor002    spirea vita   vit dunge

MASSAGE
(I samtliga Massagebehandlingar använder jag mig av Oljor från Maria Åkerberg)

Svensk Klassisk Massage – Svensk klassisk massage kan vara både lite hårdare och lite mer avslappnande beroende på vad du som gäst vill uppnå med massagen. Massören arbetar med tryck och töjningar på kroppens mjukdelsvävnader dvs. muskler, hud och bindväv. Massagens viktigaste effekter är att lösa upp spänningar i muskulaturen, genom att öka blod- och lymfcirkulatiionen. Skelettmuskulaturen blir smidigare, mer elastisk och musklernas näringsupptag ökar. Läkningsprocessen påskyndas också och leder till en snabbare återhämtning. Trycket anpassas efter gästens egna behov och smärttröskel. Det ska kännas behagligt oavsett om du föredrar lättare eller hårdare tryck. Observera att jag inte behandlar specifika problem i denna massage. Vill du ha hjälp med låsningar, triggerpunkter m.m. är det bättre att välja behandlande massage.
Barnmassage – 15 min 8-12 år  – I barnmassagen jobbar jag med effleurage dvs. lätta strykningar och tar det väldigt lungt. En bra och skön behandling som hjälper ditt barn att slappna av, mjuka upp spända muskler. Väldigt bra för barn med koncentrationssvårigheter. Men även för dig som vill komma ner i varv och bara få en skön stund från en stressig vardag.
Halvkroppsmassage 30 minHela ryggen, axlar och nacke. Liggandes på mage.
Halvkroppsmassage 45 min – Hela ryggen, axlar och nacke liggandes på mage. Axlar, nacke liggandes på rygg och skalp massage. (ev armar)
Helkroppsmassage 60 min – Hela ryggen, nacke, axlar, säte, baksida lår och ben liggandes på mage. Framsida lår, ben, fötter, armar, händer, huvud, (ev.ansikte).Helkroppsmassage 90 minHela ryggen, axlar, nacke, säte, baksida lår, ben liggandes på mage. Framsida lår, ben, fötter, armar, händer, huvud och ansikte.

Koppningsmassage Med hjälp av koppor sker ett undertryck som gör att huden lyfter. Detta ökar cirkulationen i den underliggande vävnanden och gör din hud och dina muskler mjuka, metoden minskar smärtor, stramar upp huden och rensar dessutom ut slaggprodukter. Efter behov behandlar jag lokalt då kopporna får sitta kvar på problemområdena cirka 10-15 minuter. Kopporna kan även med hjälp av olja föras runt över kroppen vilket resulterar i en djup bindvävsmassage. Då du väljer behandlande massage använder jag mig ofta av koppning för att värma upp innan massagen för att sedan komma djupare ner i musklerna.
Koppningen använder jag dessutom till behandling för att reducera celluliter med en tillhörande anticellulitolja från Maria Åkerberg.
Skalp- och Ansiktsmassage, 15 min – Skön massage i hårbotten  samt ansiktsmassage med tryck på akupressurpunkterna.  Detta är väldigt bra för alla men speciellt om du är stressad. Du kommer ner i varv och en hel del spänningar i hela kroppen släpper efter.

KINESISK MASSAGE

Triggerpunktsbehandling 30 min – En triggerpunkt är en öm punkt med ett palperbart stråk (muskelfibrer) som sitter i muskulaturen runt senor, ligament och leder. Den medicinska termen för en triggerpunkt är myofascial triggerpunkt, men de flesta känner igen namnet som muskelknuta. En triggerpunkt aktiveras genom en belastning så att muskeln förkortas, drar ihop sig och orsakar smärta. Aktiverande faktorer till triggerpunkter kan vara: felaktig belastning, fysisk inaktivitet, till exempel snöskottning ouppvärmd, tunga lyft och vridrörelser. Disponära faktorer kan vara: trauma i form av slag mot muskeln, kyla, drag, febersjukdomar, temperaturväxlingar, ledförslitningar, blödningar m.m. Jag börjar med att värma upp muskeln därefter behandlar jag cirka 3-4 punkter per tillfälle genom manuellt tryck. Avslutningsvis masserar jag lite lätt för att lugna muskeln innan jag går in på en ny punkt. Efter 5-6 dagar kan triggerpunkterna behandlas igen och 1-2 dygn efter brukar det kännas bättre.
Tips: Många av mina gäster väljer att kombinera denna behandling med 30 min ryggmassage först för extra bra effekt!

Tui Na massage – Tui Na är en kinesisk massage som används i Kina i mer än 2000 år. Kan användas på alla över 15 år med eller utan kläder, men vanligast med kläder och en filt.  Tui betyder pressa, skjuta och Na, krama. Massören arbetar med senor och muskler och leder med lugna, säkra och varierande tekniker som träffar akupunkturpunkterna. Teknikerna kan vara att sträcka, dra, pressa, klämma, skaka osv. för få spända kroppar att slappna av. Tui Na massage påverkar enligt TCM, traditionell kinesisk medicin även qi som betyder livskraft. Qi cirkulerar i kroppens meridianer och delger alla kroppens organ med energi.
Syftet med massagen är att reducera stress, uppnå avslappning för återhämtning. Trycket varierar från lätt till hårdare men detta anpassas givetvis efter  gästens behov och önskemål. Gästen har lediga och mjuka kläder på sig.
Tui Na halvkropp 30 min– sittande på stol (kan utföras liggande efter önskemål) – ansikte, huvud, nacke, rygg, armar, händer.

Tui Na Helkropp 60 min – Sittandes på stol – ansikte, huvud, nacke, rygg, armar och händer masseras. Liggandes på mage – säte, baksida lår, ben, och fötter masseras. Liggandes på rygg – framsida lår, ben och fötter masseras, samt mage, bröst, dekolletage.
Som gäst kan du välja om du vill ha kraftfullare eller lättare massage samt om du vill att jag masserar vissa kroppsdelar kortare eller längre tid. Det är bara tiden som är begränsad.
Avslappnings Massage (Meridian Massage) – Meridian massage är en avslappnande mjuk massage för dig som vill uppnå stressreducering och lugn. Här arbetar jag främst med hud-, sen- och muskel meridianerna från händer och fötter och in mot centrum för att främja cirkulationen (qi och blod) samt att du ska samla nya krafter.  Alla mjukdelar arbetas igenom så att de slappnar av. Detta är ingen djupgående behandling av mjukdelarna eller akupunkturpunkterna.
Helkropp 60 min  liggande på mage – Fötter, lår, ben, säte, rygg, skuldror, axlar och nacke. Liggande på rygg – Fötter, ben, lår händer, armar, bröstkorg, mage och dekolletage.

BEHANDLANDE MASSAGE
Min behandlande massage är en blandning mellan Svensk klassisk massage och Kinesisk Tui na massage med akupressur. Jag behandlar helt efter dina önskemål och specifika problemområden som t.ex. ischias, axelproblem, tennisarmbåge, mus arm, m.m. Jag jobbar med att försöka få upp låsningar, triggerpunkter m.m. Jobbar även med töj och du får tips om stretching som passar dig samt olika träningsövningar. Så om du har ont och vill ha hjälp kan jag verkligen rekommendera dig en behandlande massage. I Behandlande massage använder jag mig även av koppning i vissa fall för att släppa på spänningar innan jag börjar massera.
Denna behandling finns på 30, 45, 60 samt 90 min och du väljer själv vart du vill att jag behandlar.

BAMBUMASSAGE
Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela muskler och leder. Jag använder mig av varma bambupinnar dels för att värmen mjukar upp muskler och leder ännu mer och dels för att det är otroligt skönt och avslappnande med värmen. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen. Du kan välja vilket tryck du vill ha. Du kan få behandlingen både i avslappnande eller behandlnade syfte. Jag har fått väldigt fina reslutat på bla ischias, problem med muskelknutor och låsningar i rygg.
Den har utrensande effekt och hjälper kroppen bli av med slagg och giftiga ämnen.
Behandlingsformen har en direkt effekt mot celluliter då bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen. Man blir otroligt mjuk och len i huden efteråt och slipper ofta den träningsvärk som annars kan uppstå efter en riktig genomkörare.

Choklad Massage – helkropp 60 min med avslutande skalp massage – 
En skön, avslappnande och vårdande massage där den varma chokladen ringlas över din hud och stryks ut med långa svepande rörelser. Jag går igenom hela kroppen och avslutar med en skön skalp massage. “Body & Massage Oil Dark chocolate” från Maria Åkerberg (Dermanord) består av 100% ekologiska ingredienser.
Kakao stimulerar produktionen av endorfiner och har antioxidanta egenskaper såsom att den bromsar åldrande av hudcellerna.
Chokladoljan används som en massageolja som trängs in genom huden och behöver inte sköljas bort så länge denmasseras in ordentligt. (kan färga ljusa underkläder) så därför rekommenderas att använda de engångsunderkläder som du får vid behandlingen. Din hud fylls av näringsämnen från kakao och oljorna, blir len och får en lätt doft av choklad.
Ingredienser: Sheasmörolja, kakaomassa och kakao, rapsolja, rapsolja med extra mycket e-vitamin, jojobaolja kallpressad, rosmarin antioxidant. Alla ingredienserna är ekologiska.

arosa blommor   pink flowersIMG_1555

 

 

Marias Behandlingar

Shiatsu- Japansk behandlingsform som utförs på en madrass på på golvet, gästen iklädd mjuka kläder. Med tryck sträckningar och rotationer behandlas hela kroppen i ett dynamiskt flöde. Shiatsu går på djupet, frigör blockeringar och balanserar kroppen. Bra vid muskelsmärtor, stressrelaterade problem, sömnlöshet migrän m.m.

Klassisk Massage – se beskrivning på Melindas behandlingar

Thaimassage- Ofta kallad “yoga för lata”. Utförs på madrass på golvet, gästen iklädd mjuka kläder. Terapeuten sträcker och masserar genom djupa tryck med händer, fötter, armbågar och knän. Flödande massage som innehåller mer stretch än Shiatsu. Behandlingen löser upp och ger en befriande känsla i hela kroppen.

Koppning- Med hjälp av glaskoppor skapas undertryck som lyfter huden och ökar cirkulationen kraftigt i den underliggande vävnaden. Metoden används för att minska smärtor från muskler och bindväv, rensa ut slaggprodukter och strama upp huden.

 

Yoga och Qi Gong

Du kan boka tid för  grundläggande yogaundervisning, individuellt eller i grupp. Planerade kurser kommer upp här på hemsidan.

 

0 thoughts on “Behandlingar

 1. Amazing many of beneficial knowledge!
  ordering prescriptions from canada legally
  online pharmacy no prescription – https://www.canadianonlinepharmacytrust.com/

  [url=http://dg-kierberg.de/kierberger-stadtteilfest-am-festplatz-am-kaiserbahnhof?unapproved=34200&moderation-hash=8e944bc5ff02a922776a7207429bc7eb#comment-34200]canada pharmacies without script Gax[/url] d935643

 2. You mentioned that perfectly!
  canadian online pharmacy
  online discount pharmacy – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=http://www.northernexperiencewildlifetours.co.uk/blog/index.php/northumberland/druridge/quick-start-otter-safari-20-08-19/comment-page-1?unapproved=53983&moderation-hash=a197fcff88859f992ace2fb622d27fdc#comment-53983]prescription drugs online without doctor cep[/url] ec7b95a

 3. Beneficial information. Many thanks!
  canadian pharmacy world
  drugs from canada online – https://www.canadianonlinepharmacytrust.com/

  [url=http://nachtquartier-hamburg.de/markup-html-tags-and-formatting?unapproved=14046&moderation-hash=ea6718c56cce68fc07ca2cb96544e386#comment-14046]online pharmacy no prescription needed Nix[/url] 4c62d7_

 4. You expressed it superbly.
  canadian online pharmacies legitimate by aarp
  onlinecanadianpharmacy.com – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=http://hlebspb.ru/gb/msg-2.html&name1=Edwardhah&email1=jimmieboall%2540gmail.com&any1=casino%252Bonline%252Bslots%252Bvegas%252Bworld%252Bcasino%252Bgames%252BTah&subject1=online%252Brx%252Bpharmacy%252BTah&text1=%252B%250D%250AYou%252Bsaid%252Bit%252Bnicely.%2521%252B%250D%250Aa%252Bhref%253D%2522https%253A%252F%252Fwww.canadianonlinepharmacytrust.com%252F%252F%2522online%252Bpharmacy%252Fa%252B%250D%250Ainternational%252Bpharmacies%252Bthat%252Bship%252Bto%252Bthe%252Busa%252B-%252Bhttp%253A%252F%252Fcanadianpharmaceuticalsonlinerx.com%252F%252B%250D%250A%252B%250D%250Aa%252Bhref%253Dhttp%253A%252F%252Fwuxii.com%252Farchives%252F167%253Funapproved%253D21666%2526moderation-hash%253Ddd599741fe10e5ab302d05f4e15d2cbb%2523comment-21666canadian%252Bpharmacies%252Btop%252Bbest%252BSet%252Fa%252B8c27c5b%252B]online rx pharmacy Tah[/url] 35643f7

 5. Amazing quite a lot of great material.
  best 10 online canadian pharmacies
  the canadian pharmacy – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=https://hca-nys.org/letters-and-comments/hca-comments-on-cms-pre-claim-review-demo?unapproved=44987&moderation-hash=d6cd41cd3b9b3fe558ca077d1b7d65a8#comment-44987]get prescription online Kl[/url] f75e54c

 6. Thanks a lot, Plenty of postings!

  online pharmacies
  canadian pharmacy online – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=http://discount-vouchers-london.co.uk/about/comment-page-1?unapproved=107723&moderation-hash=d3755ad7718c832fa2b245bd55eda7e8#comment-107723]canadian online pharmacy Zek[/url] e54c62d

 7. With thanks. Great information!
  best 10 online canadian pharmacies
  ed meds online without doctor prescription – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=http://publicwoman.ru/zdorove/veganskaya-dieta-spasaet-diabetikov-ot-lishnego-vesa.html?unapproved=10510&moderation-hash=926351a2bb7539d36a50bb301946863a#comment-10510]canadian pharmacy viagra brand frot[/url] d935643

 8. Amazing write ups. Thanks.
  aarp approved canadian online pharmacies
  canada drugs pharmacy – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=http://pdoll.co.kr/bbs/zboard.php?id=photo&page=7&page_num=20&select_arrange=download1&desc=&sn=off&ss=on&sc=on&keyword=&no=92&category=]canadian pharmacy viagra brandcanadian pharmaceuticals online Sep[/url] 62d1_6e

 9. Appreciate it. A good amount of material!

  canadian drugs
  canadian pharmacy certified canada pharmacy online – https://canadianpharmaciescubarx.com/

  [url=http://www.totalwellnesscleanse.com/blog/cleansing-for-weight-loss-out-energize-your-kids/comment-page-88/#comment-12342309]canada drugs online pharmacy sew[/url] f75e54c

 10. Seriously a good deal of fantastic facts!
  best 10 online canadian pharmacies
  canadian pharmacy king – http://canadianpharmaceuticalsonlinerx.com/

  [url=http://teianye.inindonesia.org/2013/05/29/httpwww-vipredbottomshoes-net-21121?unapproved=7947&moderation-hash=e90e5eed4dd182ddfbc0e3c452fb00dc#comment-7947]north west pharmacy canada viz[/url] 3f75e54

 11. Whoa a good deal of fantastic data!
  london drugs canada
  pharmacy northwest canada – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=https://guanyembadalona.org/project/fatima-taleb?unapproved=32393&moderation-hash=fa414a62dfe58babe22edff9edb793da#comment-32393]buy online prescription drugs Gymn[/url] bd93564

 12. Many thanks! I value this.
  online canadian pharmacy
  drugs without prescription – https://www.canadianonlinepharmacytrust.com/

  [url=http://empuissantement.com/comprendre-la-nouvelle-economie-post-capitaliste?unapproved=60206&moderation-hash=f1dd99b161a92e55b49c3aec61f4b6b2#comment-60206]canadian pharmacy drugs online barl[/url] ebd9356

 13. Truly loads of fantastic information!
  canadian viagra
  discount drugs online pharmacy – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=http://stilistsveta.ru/2011/09/haircare/?rcommentid=274093&rerror=HEAD&rchash=2323eced48608315cb1ed1aa499c4a54#commentform]canadian pharmacy meds waw[/url] ab0debd

 14. You actually stated that really well.
  canada pharmaceuticals online
  pain meds online without doctor prescription – http://canadianpharmaceuticalsonlinerx.com/

  [url=https://www.paintthefaceofanxiety.com/?p=1616&unapproved=2136&moderation-hash=b0e89deeb23220a1808d05656adbb339#comment-2136]online pharmacy without prescription pt[/url] 3f75e54

 15. Kudos! A lot of content.

  canadian viagra
  canada drugs pharmacy – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=http://sellinsuranceathome.com/?p=1&unapproved=10594&moderation-hash=da80ff360a4fb3152322090a8e9080d6#comment-10594]pain meds online without doctor prescription bicy[/url] 5ab0deb

 16. You definitely made the point.
  ed meds online without doctor prescription
  canadian online pharmacies legitimate by aarp – http://canadianpharmaceuticalsonlinerx.com/

  [url=http://tavistockprobusclub.co.uk/reminiscences?unapproved=12103&moderation-hash=4ccde02f0d36772be8fdc2bcc65dfd60#comment-12103]northwest pharmacy canada en[/url] 2eec7b9

 17. You actually mentioned that really well.
  canadian pharmacy
  rx online – http://canadianpharmacyntv.com/

  [url=http://snickarestockholm.eu/pixus-bygg-forvaltning-ab/?commentstab=1&unapproved=67114&moderation-hash=b7cc3328f6b10f787bf16e11a79d9599]canada pharmacies online pharmacy flew[/url] d4_58c4

 18. Whoa a lot of very good knowledge! ed meds online without doctor prescription canadian pharmacy viagra brandcanadian pharmaceuticals online – http://canadianpharmacyntv.com/ [url=https://pblinsurance.com/in-the-community-blog/?tfa_next=/forms/view/450697/5ff6f5125e411001769a71451c8aa63a/147807644&sid=6d9b3823fcf78baf11e877c6be6881f5]canada drugs online wege[/url] 92eec7b

 19. Wonderful info. Regards!
  ed meds online without doctor prescription
  canada prescription drugs – https://www.canadianonlinepharmacytrust.com/

  [url=http://perdagangan.lahatkab.go.id/artikel/sekda-lahat-membuka-secara-resmi-festival-anak-sholeh-indonesia-di-pondok-pesantren-alkautsar-desa-tanjung-payang.html]canadian drugs without prescription Righ[/url] 7b95ab0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *